Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ακολουθεί διαμπλογικό μύνημα

Στο αγαπημένο μου μπλογκ των τελευταίων ημερών η Επιτροπή για Αποκατάσταση των Ψευδαισθήσεων [γιατί τουλάχιστον με την δημοκρατία εν τα παν καλά που την στιγμή που σβήννουν επιχειρήματα τζαι αφήννουν κανονικότατες ξιτιμασιές εναντίον τους] μου προσφέρθηκε χάρις:

"Αν ο Νεκατωμένος διαχωρίσει τη θέση του από την ομάδα στην οποία συμμετέχει και η οποία μας υβρίζει και αν ανακαλέσει τα "ψευδοαντιστασιακοί", "ποθκιάντραποι" κ.α. τα οποία μας αποδίδει, είναι ευπρόσδεκτος να συμμετέχει στο blog μας. Όντως πιστεύουμε κι εμείς ότι είναι λιγότερο κακόβουλος από τους "συντρόφους" του."

Ευχαριστώ για την ευγενή σας προσφορά αλλά θα προτιμούσα να παραμείνω ποδά που εν γίνουνται ανεχτές οι ρατσιστρικές εξάρσεις της κυρίας Αργυρού. Εννά το σκεφτώ όμως άμα ανακαλάσετε τες προσβλητικές χρήσεις λέξεων όπως "νενέκος", την συνεχή υπόνοια οτι όποιος διαφωνεί μαζί σας εν πάνω κάτω προδότης της Φυλής τζαι του Έθνους τζαι όταν αρκέψετε να απαντάτε σε επιχειρήματα αντί να τα σβήνετε.

Κατά τα άλλα κοπέλλια, να έσιετε τες ευτζές μου. Εν έχω πρόβλημα με άτομα που έχουν γεννικά τις θέσεις άμα κάθεστε να μιλήσετε. Μεν σας πω οτι σας προτιμώ που τους άδολους οπαδούς όποιου κόμματος, που δεξία ως αριστερά ως "κέντρο" που εν ξέρουν γιατί πιστεύκουν τζείνο που πιστεύκουν. Αλλά το μπλογκ σας εν άλλου παπά ευαγγέλιο. Εμμένω στο "ψευδοαντιστασιακοί" γιατί πιστεύκω οτι καλόπιστα επαρεξηγήσατε την έννοια της αντίστασης γιατί εν θέλετε να σκεφτείτε πως η ιδεολογία που μας ταΐζουν τα τελευταία 40 χρόνια ήταν μια μεγάλη εξαπάτηση, τζαι εμμένω στο ποθκιάντραποι επειδή μέχρι ενός σημείου θεωρώ το τζαι κομπλιμέντο. Σας χαιρετώ.

4 σχόλια:

Demetris είπε...

En fanero - thelei se, thelei se.

the Idiot Mouflon είπε...

Εσhει που τον τζιαιρό του apopsi.com να βρεθεί έτσι διασκεδαστικό ποσκόλιο!

drakouna είπε...

Τζιαι τζείνο του λαικού μετώπου που κάθε 2 μέρες φκάλλει διάγγελμα του στυλ "Πατριώτες στ'άρματα" έσιει χάζι.

Όλοι μαζί στο μνημόσυνο του τάδε. Όλοι μαζί στην επέτειο του τάδε. Αρέσκουν τους τα κόλλυβα, δεν το συζητώ.

Αν δεν ήξερα ότι ο θείος με τη προτομή δεν έσιει υπόθεση με το computer, I could have sworn ότι γράφει τα τζείνος.

Ανώνυμος είπε...

Νεκατωμένε τσίμπα ένα αρχίδι......





















Έντζιε επαρεξήγησες με έννεν;





















Τσίμπα και το άλλο ρε ακελικό τσιβίτζι