Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Η Σριλανκέζα μας επέθανεν, πρέπει να καθαρίσω

Μην ανησυχείτε, δεν έχουμε όντως Σριλανκέζα, άρα κανείς δεν επέθανε. Πρόκειται για μια έκφραση η οποία υποδεικνύει πως έφτασα σε ένα οριακό σημείο και μετά από δύο ολόκληρες μέρες αναβολών, δικαιολογιών κουλουπού, αποφάσισα να καθαρίσω το μπάνιο.

Ιδού η κατάσταση- το κτίριο όπου εν το διαμέρισμα μου προφανώς εχτίστηκε έχοντας υπ' όψιν ξανθούς, σπανούς βορειοευρωπαϊκής καταγωγής Αγγλοπροτεστάντες. Για αυτό μάλλον τζαι τα υδραυλικά μας δεν αντέχουν την τρίχα όι ενός, όι θκυό, αλλά τριών Κυπραίων. Συγκεκριμένα έχουμε τον συγκάτοικο μου στου οποίου το κεφάλι φυτρώνει ένα λιοντάρι της Νεμέας, την αδερφή μου που σαν καλή Κυπραία Μεσαρίτισσα *είναι* λιοντάρι της Νεμέας και εμένα που σαν να μεν με εφτάναν οι τρίχες που έχω, χάνω περίπου αρκετό μαλλί για ένα λιοντάρι της Νεμέας κάθε μήνα.

Έτσι τα υδραυλικά της μπανιέρας μας στουππώνουν, τα νερά μεινίσκουν περισσότερη ώρα από ότι πρέπει στην μπανιέρα, τζαι σαν αποτέλεσμα σορώφκουνται ούλλα τα τριχώματα τζαι ούλλα τα σαπούνια τζαι οι ζούρες μας τζαι στεχνώνουν μέσα στην μπανιέρα.

Για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη φυσική καταστροφή, εν απουσία καμαριέρας το είδος της οποίας δεν έχουμε δει ποτέ από κοντά, λαϊκά παιδιά γαρ, παίρνουμε ένα ζευγάρι γάντια, ένα τελλούι τζαι ένα που τα ειδικά σπρέι για τα πλακάκια. Ψεκάζουμε κάμποσο μέσα στην μπανιέρα ώσπου να βρεθούμε σε κίνδυνο να φυρτούμε που τες αναθυμιάσεις, αφήνουμε το υγρό να κάτσει για λλίο, και ακολούθως κάνουμε επίθεση με το τελλούι τζαι τρίφουμε μανιωδώς. Ξεπλέννουμε με μπόλικο νερό και επαναλαμβάνουμε ώσπου είτε να γινεί η μπανιέρα γυαλλί είτε μαστουρώσετε από τις αναθυμιάσεις. Αν μαστουρώσετε από τις αναθυμιάσεις χαλαρώστε. Αποστολή δεν εξετελέσθει μεν, εσείς περνάτε πολύ καλά παρακολουθώντας Passions στο NBC δε.

Επιβιώνοντας αυτής της δοκιμασίας, από αυτές που φτιάχνουν τους άντρες μαζί με το γιαπί, το πηλοφόρι, το μηστρί, διακατέχεσαι από μια τεράστια ευχαρίστηση τζαι κουνουστάς ούλλη την υπόλοιπη ημέρα.

*ο κύριος στη φωτογραφία έννεν κανένας συγγενής, είναι ένας τύπος από το Αζερμπαϊτζάν ο οποίος μπανιαρίζεται σε ακάθαρτο πετρόλαο. Η φωτογραφία είναι από αυτό το ντοκυμαντέρ το οποία ανακάλυψα κατά λάθος [ρίξετε μια αμμαθκιά, έχει πολλύ ενδιαφέρον αν τζαι δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό ένει]. Η μόνη σχέση του ποστ με την φωτογραφία είναι η κατάσταση της μπανιέρας.

4 σχόλια:

diablo είπε...

piastin odontofroutsa tziai tripse na dis intalos enna katharisoun...
ennoite peta3e tin meta... :)

nekatomenos είπε...

odontofroutsa? ehoume tzai alles douleies olan.

shashoura είπε...

pantws ean to provlima en mesa stes swlines-to pio pi8anon,,,,
uparxoun oi legomenes ¨soustes¨ oi opoies einai ena surma makri tzai stin akri tou eshie ena san to varidi as poumen-onomazete sousta stin ka8omiloumeni,,einai akrivws gia tetoies periptwseis,,,tzai polla apotelesmatikes sto 3eboulwma twn ydravlikwn...
en ftino ergaleio,,to pws douleukei 8a su e3igisoun pou tziame pou enna to agoraseis-an apofasiseis....

Triolouin είπε...

Έσιει τζιαι Φλούουουου..... και ο νυπτήρας ξεβουλώνει!