Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Ο μόνος τρόπος να λυθεί το Κυπριακό περνά που τον Αρχιεπίσκοπο

Τζαι εξηγούμαι-

Γράφει σήμερα παραπολιτικό του Πολίτη [not mine]:

Γρουσούζικο τριφύλλι

Πραγματικά πολύ τολμηρός ο Δημήτρης Χριστόφιας… Κανόνισε, λέει, για σήμερα το μεσημέρι, να δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία της ομάδας –ποδοσφαίρου- του Παναθηναϊκού, η οποία και θα του επιδώσει αναμνηστική πλακέτα. Ο τελευταίος ο πολιτικός άρχων που το έκανε αυτό ήταν, πέρσι, ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ και θα θυμάστε τι ακολούθησε (συντριβή στις εκλογές, παραίτηση από την αρχηγία της ΝΔ, χρεοκοπία, ΔΝΤ)… Μήπως να το ξανασκεφτόταν ο Πρόεδρος; Στην ανάγκη, ας τους στείλει στον Αρχιεπίσκοπο να πάρουν ευχή, μπας και πάρει κανένα πρωτάθλημα η ΑΕΚάρα…

Δαίμων

Αν έσιετε την έννοια μήπως τζαι κολλήσει παραπάνω γκαντεμιά ο Αρχιεπίσκοπος [φήμες!] σκεφτείτε πως το σιορότερο που μπορεί να γίνει είναι να υπερνικήσει η γκαντεμιά της ΑΕΚ, να καθαιρεθεί ο Ηρόδοτος σε εκκλησιαστικό πραξικόπημα, να φάει ο Κύκκου τα λεφτά της εκκλησίας στο κουμάρι και να καταλήξει ο Αρχιεπίσκοπος να δουλεύει στο Johny Rockets των κατεχομένων. Στον μήνα θα καταρρεύσει και η οικονομία των κατεχομένων και θα ζητήσουν άνευ όρων επανενσωμάτωση στη ΚΔ.

Και θα ζουν αυτοί καλά κι εμείς ακόμα καλύτερα.

2 σχόλια:

ttallou είπε...

Τώρα κατάλαβα γιατί το ιστορικό γήπεδο της ΑΕΚ (Νίκος Γκούμας) το λέγαμε και ΝΑΟ!!!

the Idiot Mouflon είπε...

Οι ναι-νέκοι που θέλουμε τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας... για να την πετύχουμε... θα έπρεπε να μεριμνούμε για την ανάδειξη του Πισκόπου ως Μακάριου Δ', Πρόεδρου της Νήσου των Αγίων.

Εμπρός για νέους θριάμβους λοιπόν...