Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009

Ένα σύντομον ψυχαγωγικόν διάλειμμα

Εννά είμαι σύντομος γιατί ο χρόνος εν χρήμα τζαι έλειψε μου το τσιεκκούι που το 2004.

Στα κόμμεντς των αντιστασιακών που παλεύκουν για την... εεε... μη αλλαγή, εσχολιάστηκε η σημερινή είδηση της Offsite οτι:
σύμφωνα με πληροφορίες της OffSite - η ιδέα όπως: Σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας στο κυπριακό μεταξύ Χριστόφια και Ταλάτ, αυτή να μην τεθεί σε δημοψήφισμα μια και «η συμφωνημένη διευθέτηση έχει τύχει διαπραγμάτευσης και συμφωνήθηκε από τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες των δύο κοινοτήτων».
Η συζήτηση [όση έμεινε] επεριστράφηκε γύρω που το σχόλιου του Φάληρου Κυπριώτη οτι εννά ήταν κακή κίνηση εκ μέρους Χριστόφια κάτι τέθκοιο.

Έκαμα την αμαρτία να συμφωνήσω τζαι να παραθέσω τη γνώμη μου:
Ναι, ακούεται σαν μια απίστευτα κακή ιδέα να μεν περάσει που δημοψήφισμα.
Αφήστε που τούτη η είδηση, ακόμα τζαι να μεν έσιει βάση, προσφέρεται για απορριπτική προπαγάνδα.
Αλλά εφόσον συμφωνάτε οτι πρέπει η λύση να περάσει που δημοψήφισμα.. προς τι η κινδυνολογία στο ποστ σας; Ξέρετε πως, παρά την προσπάθεια δαιμονοποίησης που τον Ιγνατίου εν μιλούμε για "Σκηνικό όπως αυτό του 2004". Εν μιλούμε για μια μικροσκοπική περίοδο για να πειστεί η κοινή γνώμη. Εννά θέλατε ίσως να μεν τεθεί καμιά λύση σε δημοψήφισμα, ακόμα τζαι αννέν συμφωνήμενη κατ' ευθείαν που τους εκπρόσωπους τζαι ακόμα τζαι αν υπάρχει αρκετός χρόνος να ενημερωθεί ο κόσμος;
Τούτο το σχόλιο φαντάζουμαι ήταν η αφορμή για τη "διαγραφή" μου που τα κκόμεντς του μπλογκ, ως τωρά. Εν είμαι σίουρος γιατί, ας κρίνει ο καθένας. Είπε η Επιτροπή:
Θεωρούμε υποκριτικό και αυτουποτιμητικό το να εξυβρίζεις κάποιους και ταυτόχρονα να θέλεις να φιλοξενείσαι στο blog τους.
Συνεπώς, αναρτήσεις του Νενεκατωμένου, διαγράφονται. Μπορεί άνετα βέβαια, να εκφράζεται στα δικά του blog μαζί με τα φιλαράκια του Aslan, Μιχάλη Μιχαήλ, Βραδύνου κλπ.
Όσοι, μόνοι ή ενορχηστρωμένα μας εξυβρίζουν, ας το κάνουν εκτός των σελίδων μας.
Ευχαριστώ την Επιτροπή για την άδεια τους να εκφράζομαι. Τα χαιρετίσματα μου στον φίλο Αλιγάτορα, τον μόνο αναγνώστη του μπλογκ που εμπήκε σε διάλογο αντικρούοντας τα όποια επιχειρήματα μου για τις συνθήκες εγγυήσεως. Φαίνεται οτι εν ο διάλογος που ενοχλεί.

Αυτά τα ολίγα. Ευχαριστώ την Επιτροπή για την αγνή αγωνιστική προσοχή τους στις "ύβρεις" μου.

4 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Φαντάσου τι έγινεν όταν ήταν εξουσία.

Αυγουστίνος είπε...

Κατά τη πενταετία του Τάσσου η διαφορετική άποψη χαρακτηριζόταν προδοσία. Ακόμα και σήμερα τα τροκτικά και οι Κονναφοσερτομιχαηλίδιδες του Φιλελευθέρου εξακολουθούν να συμεριφέροντε με τον ίδιο τρόπο. Σιγά που θα σου επέτρεπαν τα κατάλυπα της πιό φασιστικής νοοτροπίας να εκφράσεις άποψη.

Lexi_penitas είπε...

Φίλε μου είπα σου το τζιαι τζιαμέ! Λες τζιαι εν έξερες με τι ρεμάλια είσιες να κάμεις! Μιλάμε για τους Κυπραίους εκπροσώπους του φασισμού. Εν ο θεός που εφώτισεν τον Χριστόφια τζιαι άλλαξεν πορεία. Οξά, άμπα τζι΄ εν τούτοι;

nekatomenos είπε...

Εν ξέρω για φασισμό, αλλά μια αποστροφή στην αντίθετη γνώμη έχουν την. Εγώ διακρίνω παραπάνω μια φοβία να μεν χάσουν τες βεβαιότητες που μας εταΐζαν για 40 χρόνια τζαι μια ανάγκη να τους πει πάλε κάποιος οτι ναι, έχουμε σε ούλλα δίκαιο.

Με το ποιούς είχα να κάμω ήξερα το που την αρκή. Τζαι εν ακόμα μεγαλλύτερη δικαίωση άμα ασχολούνται αρκετά με τις "ύβρεις" μου για να με διαγράψουν. Ειδικά άμαν ένας που τους αναγνώστες τους που διαφωνεί μαζί μου σε πολλά θέματα αναρωθκιέται γιατί εδιαγράφτηκα.