Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Θωρώ παντού καράφλες!

Ο Χριστός πλέον κανάλια; Μα γίνεται να θωρώ Αντ1 τζαι να ππέφτω πάνω στον Μιχάλη Μουστάκα Χτίστη [Χωραΐτες, 13:15-14:00], να γυρίζω στο Μέγκα τζαι να ππέφτω πάνω στον Μιχάλη Μουστάκα Πόντιο Καφετζίη [Κάθε Κατεργάρης στον Πάγκο του, 13:50-14:40] τζαι μετά που λλίο να γυρίζω στο Σίγμα τον Μιχάλη Μουστάκα Δικηγόρο [Ζωή Ποδήλατο, 16:15-17:20].

Επειδή εν χωρτάνουμε το πληθωρικό ταλέντο του Κυπραίου Σπύρου Μπιμπίλα, προτείνουμε στο ΡΙΚ να συμπληρώσει το δυσαναπλήρωτο κενό τζείνων των θκυό ωρών για να έσιει το φαν κλαμπ του... εεε... ηθοποιού κάπου να πάει. Ούλλο τζαι σε κάποια σειρά του ΡΙΚ εννά εμπήκε.

Που το CNC εν έχουμε έτσι απαίτηση γιατί η εργοδότηση του Μιχάλη Μουστάκα εν η μόνη αμαρτία που δεν έκαμε ακόμα.

1 σχόλιο:

the Idiot Mouflon είπε...

Από Επαναπατρισμός λάιτ [1]:

"...Τζιαι 'κόμα που είσαι.

Πιάσε ράδιο με βραχέα να σωθείς. Από Ράδιο-Μαρόκο μέχρι Ράδιο-Σιβηρία... και τα ίδια να λεν δεν θα καταλάβεις για να υποφέρεις..."

Εκ δευτέρου (με παραλλαγή):

"Δορυφορική".

Σοβαρά τώρα, το πρόβλημα που απέχτησα όταν πήγα στο Αμέρικα και είχα βασική καλωδιακή ήταν τρομερό. Ενώ στη Νήσο Κύπρο "γύριζα" τα 5-6 κανάλια (10-11 αν προσθέσεις τα τουρκόφωνα) και γρήγορα θύμωνα αρκετά ώστε να βγαίνω έξω... στο Αμέρικα άμα τέλειωνα τη γύρα στα 80 κανάλια (και αν δεν είχα σκαλώσει στο κανάλι της ΝΑΣΑ με δορυφορική εικόνα της Γης) είτε ήταν πλέον αργά... είτε είχαν αρχίσει άλλα προγράμματα => "φτου κι' απ' την αρχή".

Όταν επέστραψα στα πάτρια εδάφη είχαν αποδυναμωθεί οι αντιστάσεις μου. Όσο και αν με θυμώνουν πλέον βαριέμαι να ταράξω.

Είδες που οι Αμερικάνσκι κάμπτουν τις αντιστάσεις μας;